Afra Saracoglu pregovara za novu ulogu

Turska glumica Afra Saracoglu skrenula je pažnju na sebe ulogom u seriji Yesilcam. Nakon toga je možda neke malo i iznenadila odlukom da u narednom periodu radi u pozorištu.

Afra Saracoglu pregovara za novu ulogu

Foto Credits: Haberler

Afra Saracoglu je dala novi intervju pripadnicima medija. Novinari su je videli u Nisantasi području i zamolili za razgovor, na šta je glumica pristala.

Afra je potvrdila da je dobila nekoliko zanimljivih ponuda za nove uloge u novim serijama. Pregovori su u toku i još uvek nije odlučila da li će i koju ponudu će prihvatiti.

Do tada će nastaviti da glumi u predstavama. Kako kaže sama glumica, rad u pozorištu je potpuno drugačiji od onog u serijama. To za nju predstavlja veliku čast i odgovornost. Za tri dana, tačnije 20. januara započeće turneju sa jednom predstavom po Antaliji.

Afra Saracoglu se u dosadašnjoj karijeri pojavila u devet različitih uloga. U pomenutoj seriji Yesilcam tumačila je lik Tulin Saygi i mnoge oduševila odrađenim poslom. Pre toga je glumila Gizem u seriji Ogretmen. Pored ova dva projekta glumila je u serijama Kardes Cocuklari, Fazilet Hanim ve Kizlari i drugim projektima.

Po prvi put na TV ekranima se pojavila ulogom u filmu En Guzeli 2015. godine.

NOVO - Burcu Kiratli potvrdila da se razvodi

 By: Milt-TV Exposed