Hafsanur Sancaktutan ne krije uzbudjenje zbog serije Darmaduman

Nakon objavljivanja postera i promocije serije Ay Yapima, Darmaduman, uzbuđenje je poraslo.  Turska serija, koja je adaptacija serije Beverli Hils 90210 koja je ostavila trag u 90-im godinama, biće prikazana na Fox TV-u.

Hafsanur Sancaktutan ne krije uzbudjenje zbog serije Darmaduman

Foto Credits: Internet Haber

Sa zanimanjem se prate dešavanja u vezi sa serijom, čiji datum izlaska još nije razjašnjen. Objedinjujući istaknuta mlada imena prošlog perioda i iskusna imena, serija je produkcija koja će privući pažnju mlade generacije 90-ih posle originalne serije napravljene u SAD, koja je trajala 10 sezona. Orginalna serija, koja se emitovala pod imenom Evimiz Holivud / Naša kuća u Holivudu, izazvala je tada veliku pažnju u Turskoj. Činjenica da se turska adaptacija snima sa sadašnjim popularnim zvezdama uzbudljiva je kako za mlade generacije, tako i za one koji su živeli u tim vremenima. Serija Darmaduman će se stoga dopasti brojnoj publici.

Jedna od vodećih uloga u seriji je Hafsanur Sancaktutan. Sancaktutan je u glavnim ulogama sa Mertom Yaziciogluom, Aytacom Sasmazom i Aslihan Malborom u ovoj novoj TV seriji.

Hafsanur Sancaktutan podelila je na društvenim mrežama da je uzbuđena barem koliko i publika zbog serije. Mlada glumica, koja je takođe podelila na svom Instagram nalogu nakon što je poster serije objavljen, napisala je: „Došli smo do toga da objavimo, skoro je vreme!“.

Glumica je privukla pažnju i komentarima za svoje kolege. U svojoj poruci da je označila kanal i producenta serije, Sancaktutan je takođe izbacila napomenu „Sve, već mi se sve sviđa“.

NOVO - Porast gledanosti serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći!

By: TV Exposed