Serhat Kilic oduševljen serijom Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Serhat Kilic je jedno od uticajnih imena u sporednoj ulozi, iako ga nema u glavnim ulogama u TV seriji Tetikcinin Oglu Sin strelca, koja se sa publikom sastaje utorkom uveče na televiziji Fox.

Serhat Kilic oduševljen serijom Tetikcinin Oglu / Sin strelca

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Serhat Kilic je ranije učestvovao u ulogama negativaca u projektima u kojima je glumio. Glumac posebno preferira ove vrste suprotnih uloga, jer ono što takvi likovi mogu da urade je nepredvidivo i to je istaknut detalj za glumca kada ocenjuje ponude.

Kilic je rekao da je veoma zadovoljan i svojim kolegama i okruženjem u projektu Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koji se snima u Bodrumu. Poznati glumac je u svojoj izjavi govorio o ekipi serije u kojoj glavne uloge igraju Timucin Esen i Sevket Coruh:

„Počev od Timucina Esena, Sevketa Coruha, Genco Ozaka, da ne nabrajam sva imena, oni su jako dobra glumačka postava. Radimo sa jakom i dobrom glumačkom postavom, kako u akcionim, tako i u dramskim scenama.”.

Prelepo okruženje i lepo vreme

Izražavajući zadovoljstvo ambijentom stvorenim za seriju, poznati glumac je pozitivno izrazio i mesta i uslove rada. Serhat Kilic je rekao: „Okruženje je prelepo, vreme je lepo, mesta su prelepa, tim je takođe veoma dobar. Oduševljen sam. Počelo je veoma lepo.“.

Sezin Akbasogullari je ime koje igra lik Huri u priči  ove nove turske TV serije. Na početku sezone, glumica je učestvovala u seriji Kanal D O Kiz / Ta devojka, a sada je ponovo izašla pred svoje fanove sa potpuno drugačijim ženskim likom.

Glumica je takođe imala samo reči hvale za ambijent i kolege iz serije Tetikcinin Oglu.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Serija Camdaki Kiz kao i drugi projekti beleži pad gledanosti!

By: TV Exposed