Razlog za brigu za seriju Cop Adam / Čiča Gliša!

Cop Adam / Čiča Gliša je jedna od uspešnih serija koje je OGM Pictures pripremio za Star TV ove sezone.

Razlog za brigu za seriju Cop Adam / Čiča Gliša!

Foto Credits: IMDB

Serija, koja u glavnim ulogama okuplja Engina Altana Duzyatana i Elcin Sangu, ima veoma efikasnu podršku na društvenim mrežama. Međutim, kada se pogledaju ocene gledanosti, čini se da stvari ne idu dobro.

Cop Adam / Čiča Gliša je bila TV serija čija je prva izvedba od 12 epizoda bila uspešna sa svojim natprosečnim rejtingom. Primećeno je da je na seriju Cop Adam najviše uticao uspon projekta Adim Farah / Zovem se Farah, čija je druga epizoda naišla na publiku.

Adim Farah je krivac za pad

Situacija serije Cop Adam, koja je u sredu uveče izgubila publiku od Adim Farah na takmičenju za rejting, došla je do tačke koja bi mogla da izazove zvono za uzbunu za kratko vreme.

Pre svega, ocene su pale u total kategoriji rejtinga. Posebno je došlo do veoma ozbiljnog smanjenja u kategoriji ABC1. Činjenica da je serija pretrpela toliki gubitak gledalaca i da je u ovom procesu do izražaja došla serija Adim Farah, govori da je pasivnost publike veoma velika u ova dva projekta.

Dok je ove nedelje emitovana 13. epizoda projekta Cop Adam, gledanost je bila ispod proseka u svim grupama, a bilo je neočekivano da je grupa ABC1, koja je bila najjača, doživela nagli pad. Razlog za ovo smanjenje gledanosti serije Čiča Gliša je to što priča više ne zadovoljava publiku.

U stvari, znaci slabljenja u priči, zajedno sa privlačnošću projekta Adim Farah, upalili su alarm za Cop Adam. Razlog za brigu već postoji…

View this post on Instagram

A post shared by Çöp Adam (@copadamtvdizi)

NOVO - Otkriveni prvi detalji radnje nove turske serije Iki Yabanci / Dva stranca

By: TV Exposed