Ilayda Alisan je ponosna i emotivna zbog serije Ates Kuslari!

Ilayda Alisan igra glavnu ulogu sa likom Gulayse u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja se ističe kao priča o deci ulice.

Ilayda Alisan je ponosna i emotivna zbog serije Ates Kuslari!

Foto Credits: Internet Haber

Za Ilaydu ​​Alisan, ova serija ima malo drugačije značenje od svih njenih ostalih uloga. Zato što su glavna tema serije deca ulice i njihove životne teškoće.

U stvari, vidimo decu sa ulice koja uspevaju da postanu porodica u seriji Ates Kuslari, ali je posebna realnost da je vrlo malo ljudi koji to mogu da obezbede u stvarnom životu.

Ilayda Alisan je izrazila emotivnost koju joj je serija stvorila rečima:

„Nisam očekivala da će biti ovako teško. Zaista sam postala empatičnija osoba. Moja osetljivost prema deci je mnogo porasla uz ovaj posao. Tako da osećam da imam mnogo veću odgovornost na sebi. Mislim da je bilo lepo. Osećam se dobro što sam ključna u stvaranju ove svesti prvo za sebe, a zatim za sve koji gledaju. Zato je i izvor ponosa.".

Mora se reći da je razlog zašto se Ilayda Alisan toliko pripisuje njenoj ulozi to što ona odražava svoje emocije na sceni.

Ponos ali i bol

Oni koji petkom uveče pogledaju projekat Ates Kuslari / Vatrene ptice, svesni su koliko iskreno mlada glumica igra svoju ulogu. Alisan takođe doživljava ovu seriju kao veliku odgovornost koja joj je data da podigne svest oko dece ulice.

Glumičine reči o tome koliko ju je ta priča pogodila nisu ostale nezapažene:

„Stvari koje igram tokom dana su mi toliko teške da me ponekad zaboli glava kada uveče odem kući. Svi smo veoma pogođeni viškom emocija, intenzitetom. To je ogromno iskustvo za mene. Lepo je to iskusiti u ovom trenutku u mojoj karijeri.”.

NOVO - Serhat Kilic i Bahar Sahin su uzbudjeni zbog nove serije

By: TV Exposed