Detalj sa venčanja Demet Ozdemir podsetio na scenu iz serije Dogdugun ev Kaderindir

Danima se pričalo o venčanju Demet Ozdemir, koja se 28. avgusta udala za muzičara i glumca Oguzhana Koca, sa kojim je zajedno godinu dana.

Detalj sa venčanja Demet Ozdemir podsetio na scenu iz serije Dogdugun ev Kaderindir

Foto Credits: Haberler

Uprkos dve nedelje koje su prošle, o venčanju se i dalje govori na društvenim mrežama, a pažnju privlače detalji venčanja. Trenutke u kojima se par zabavljao na svadbi, kojoj su prisustvovali njihovi najmiliji, porodica i brojni poznati prijatelji, podelili su uz brojne fotografije i video snimke na društvenim mrežama. Najviše se pričalo o after parti delu venčanja, na kojem je Demet Ozdemir nosila tri različite venčanice-haljine.

O Demet, koja nije sišla sa plesnog podija sa drugaricama, pričalo se i posle venčanja. Među gostima bile su i poznate glumice Naz Goktan i Hulya Duyar, koje su zajedno glumile sa Demet u seriji kanala tv8 Dogdugun ev Kaderindir. Naz Goktan, koja je u seriji upoznala Demet Ozdemir i nakon toga su postale dobre prijateljice, bila je među onima koji nisu sišli sa plesnog podijuma na venčanju. Zajednički ples ove tri glumice i neki detalji podsetili su mnoge na scene iz serije Dogdugun ev Kaderindir gde su ove tri dame zajedno glumile.

U sceni venčanja u seriji, Naz Goktan i Demet Ozdemir su igrale zajedno na određeni način i o ovoj sceni se mnogo pričalo. Posle dve godine, pažnja je skrenuta na istu situaciju na venčanju Ozdemir ovoga puta, na društvenim mrežama.

NOVO - Najava serije O Kiz / Ta devojka otkriva mnogo toga (VIDEO)

By: TV Exposed