Glavni glumac se vraća u "Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve"

Serija “Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve” je najdugovečnija krimi serija. Glavni glumac koji je od prve do 12. sezone igrao u seriji vraća se u istu i to nakon devet punih godina. Kristofer Meloni koji u seriji igra lik detektiva Eliota Stajblera vratiće se u seriju u premijeri 22. sezone. Ovaj krimić se ...

Glavni glumac se vraća u "Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve"

Serija "Red i zakon: Odeljenje za specijalne žrtve" je najdugovečnija krimi serija.

Glavni glumac koji je od prve do 12. sezone igrao u seriji vraća se u istu i to nakon devet punih godina. Kristofer Meloni koji u seriji igra lik detektiva Eliota Stajblera vratiće se u seriju u premijeri 22. sezone.

Ovaj krimić se prati odeljenje policije koje se bavi žrtvama silovanjima i drugih napada, i slučajevima gde su žrtve deca.

Meloni je seriju napustio 2011. godine, nakon 12 sezona, a razlog je bila svađa sa producentima oko novca. Glumac je zarađivao 400.000 dolara po epizodi, a producenti su mu tada ponudili 100.000 dolara manje po epizodi što on nije želeo da prihvati.

Sada je i zvanično potvrđeno da će se vratiti u premijeri 22. sezone.

Njegov lik, detektiv Eliot Stejbler, dobiće i sopstvenu novu seriju od 13 epizoda. Nije poznato kako će se ta serija zvati.

By: TV Exposed