Serija Baraj proslavila Biran Damlu Yilmaz!

Fanovi serije očekuju mnogo različitih produkcija u novoj sezoni. Serija Baraj, koja je prve dve epizode ​​emitovala u martu, bila je veoma popularna. Treća epizoda serije u kojoj igraju Biran Damla Yılmaz, Feyaz Duman, Burak Yoruk i Sumru Yavrucuk biće emitovana u utorak, 1. septembra. Poruka je jasna, termin emitovanja se nije promenio i ženski ...

Serija Baraj proslavila Biran Damlu Yilmaz!

Fanovi serije očekuju mnogo različitih produkcija u novoj sezoni. Serija Baraj, koja je prve dve epizode ​​emitovala u martu, bila je veoma popularna.

Treća epizoda serije u kojoj igraju Biran Damla Yılmaz, Feyaz Duman, Burak Yoruk i Sumru Yavrucuk biće emitovana u utorak, 1. septembra. Poruka je jasna, termin emitovanja se nije promenio i ženski gledaoci su ciljna grupa.

Lik Nehir koju igra Biran Damla Yılmaz, već je privukao pažnju i pobudio divljenje u prve dve epizode. Novi trejleri nose veliki broj kometara iz kojih se vidi  da je glumica obožavana, a kako se čino upravo ova serija joj tu popularnost omogućuje još više.

Osim njene lepote, fanovi na društvenim mrežama takođe hvale njene glumačke performanse, i podržavaju je. Tu je i video najava nove epizode.

By: TV Exposed