Turska serija Duy Beni postaje sve zapaženija

Letnja serija Star TV-a, Duy Beni / Čuj me, nije imala baš sjajan početak. Međutim, sa drugom epizodom, rejting serije je počeo da raste veoma brzo.

Turska serija Duy Beni postaje sve zapaženija

Foto Credits: IMDB

Dok je serija Duy Beni porasla u rejtingu, ostvarila je zaista zapažene rezultate na društvenim mrežama.

U produkciji Surec Filma u kojoj glume Berk Hakman, Ege Kokenli, Rabiya Soyturk, Caner Topcu i Helin Kandemir, serija je jedna od produkcija letnjeg platna o kojima se najviše priča. Serija, koja govori o maltretiranju u srednjim školama, nije sjajno počela svojom prvom epizodom. Ipak, Duy Beni je uspeo da privuče pažnju kontroverznom završnom scenom druge epizode ​​i postao jedna od najgledanijih serija na letnjem ekranu. Serija, koja je povećala svoju ocenu u gledanosti, uspešno se prikazuje i na Youtube-u.

View this post on Instagram

A post shared by DUY BENİ (@diziduybeni)

Broj pretplatnika na Youtube kanalu serije Duy Beni / Čuj me, koja do sada ima četiri epizode, približio se 600 hiljada. Prvu epizodu serije, koja je podeljena pre tri nedelje, do danas je pogledalo skoro 10 miliona ljudi. Druga epizoda je gledana 7,4 miliona puta za dve nedelje, a treća epizoda 8,7 miliona puta za 10 dana. Drugim rečima, broj pregleda ovog projekta na Youtube-u raste sa svakom epizodom.

Rabia Soyturk je najupečatljivije ime serije Čuj me. Mlada glumica, koja je ranije glumila u uspešnim TV serijama kao što su Sahsiyet i Benim Adim Melek, najveći uspeh ima sa likom Ekim u TV seriji Duy Beni.

Svi glumci ali i sama serija polako osvajaju internet što svakako može da raduje sve koji rade na ovom projektu.

NOVO - Pelin Akil o svom liku iz serije Ben Bu Cihana Sigmazam

By: TV Exposed