Hande Dogandemir o neprijatnosti koju je doživela od strane američke zvezde!

Turska glumica Hande Dogandemir je u novom intervjuu ispričala neke zanimljive stvari iz svoje karijere. Nije sve bilo baš tako lepo i sjajno, evo i jednog primera.

Hande Dogandemir o neprijatnosti koju je doživela od strane američke zvezde!

Foto Credits: DiziCentral

Hande Dogandemir je govorila o raznim temama, između ostalog i o seriji Veličanstveno stoleće: Kosem. Glumica je ispričala jednu anegdotu, zbog koje je doživela zaista prave neprijatnosti, a vezana je za taj projekat. Za to je kriv fan serije, koji je očigledno previše ozbiljno shvatio lik Turhan Sultan, koji je ona tumačila u ovom projektu.

Taj fan (kasnije se ispostavilo dama) je očigledno dešavanja u seriji uzeo previše k srcu, pa je organizovao „linč“ Hande Dogandemir na društvenim mrežama. Ubrzo su mu se pridružili mnogi, koji su očigledno bili ljuti zbog svega šta je Handin lik uradio Kosem Sultan u radnji ove popularne turske istorijske serije.

Ono što je zanimljivo u ovom slučaju je kada je turska glumica saznala ko je taj ljuti fan. U pitanju je Cardi B, veoma popularna američka pevačica, koja se zaista uspešno bavi rep muzikom. Cardi B je očigledno bila veliki fan Kosem Sultan i teško se mirila sa tim šta je Turhan Sultan radila u seriji.

NOVO - Berguzar Korel optužena za licemerje!

 By: Milt-TV Exposed