Serija Uyanis Buyuk Selcuklu - novi hit?

Sledeće nedelje počinje emitovanje nove turske istorijske serije. Nova serija pod nazivom Uyanış Büyük Selçuklu biće emitovana na turskom kanalu TRT1. Početak emitovanja će biti u ponedeljak ili četvrtak. Dok se čeka zvanična potvrda kanala, očekivanja vezana za ovu seriju rastu. Projekat vezan za seriju Barbaros kasni, pa su svi resursi preneti u novu seriju. ...

Serija Uyanis Buyuk Selcuklu - novi hit?

Sledeće nedelje počinje emitovanje nove turske istorijske serije.

Nova serija pod nazivom Uyanış Büyük Selçuklu biće emitovana na turskom kanalu TRT1. Početak emitovanja će biti u ponedeljak ili četvrtak. Dok se čeka zvanična potvrda kanala, očekivanja vezana za ovu seriju rastu. Projekat vezan za seriju Barbaros kasni, pa su svi resursi preneti u novu seriju. Uložena su veoma ozbiljna sredstva, i prema pisanju turskih medija sve je na veoma visokom nivou. Uloge u ovoj seriji tumače Leyla Lydia Tugutlu, Bugra Gülsoy, Gürkan Uygun, Ekin Koc, Cemal Toktas i drugi.

Stručnjaci predviđaju visok rejting za seriju Uyanış Büyük Selçuklu, čak i to da će "oduvati" konkurenciju i postati novi fenomen turskih TV serija. Imajući u vidu da je konkurencija slabija u ponedeljak, nego u četvrtak, iz tog razloga očekuje se da TRT1 seriju emituje upravo ponedeljkom.

By: TV Exposed