Najavljen "Gladiator 2"?

Pre tačno 2 decenije izašao je film “Gladijator”. Film je za 20 godina stekao status modernog klasika, i osvojio pet Oskara. Glavnu ulogu u filmu je imao Russell Crowe koji je tumačio lik Maksimusa, koji traga za osvetom za svoju ubijenu porodicu. Dve decenije kasnije počele su da kruže priče o nastavku, tj. “Gladijatoru 2”. ...

Najavljen "Gladiator 2"?

Pre tačno 2 decenije izašao je film "Gladijator".

Film je za 20 godina stekao status modernog klasika, i osvojio pet Oskara. Glavnu ulogu u filmu je imao Russell Crowe koji je tumačio lik Maksimusa, koji traga za osvetom za svoju ubijenu porodicu.

Dve decenije kasnije počele su da kruže priče o nastavku, tj. "Gladijatoru 2".

Glumica Connie Nielsen koja je u prvom delu filma tumačila lik Lusile, sestre ozloglašenog rimskog imperatora, izjavila je da su je producenti kontaktirali oko nastavka filma.

- Čula sam se sa producentima. Mislim da je sve samo pitanje toga koji će film prvi doći na red u Ridlijevom gustom rasporedu. Takođe mislim i da će korona biti jedan od faktora koji će odrediti kada ćemo se vratiti na posao - rekla je ona.

.- Bila bih zainteresovana da snimim taj film, naravno. Mislim, to je očigledno sjajan projekat, tako da bih bila zainteresovana.

Do tada prisetimo se prvog dela filma.

https://www.youtube.com/watch?v=uvbavW31adA&feature=emb_title

By: TV Exposed