Seray Kaya rasplakala fanove novom objavom (FOTO)

Glumica Seray Kaya, kojoj su suze u očima u TV seriji Bir Kucuk Gun Isigi, koja se emituje na ATV TV ekranima, ovih dana nije drugačija u privatnom životu.

Seray Kaya rasplakala fanove novom objavom (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Uspešna glumica objavila je da je njen voljeni pas Džek bolovao od raka na društvenim mrežama proteklih dana i podelila tugu sa svojim pratiocima. Glumica je izgubila psa. Potresena bolom svog prijatelja, odnosno omiljene životinje, Seray Kaya je podelila emotivni post na svom Instagram nalogu.

Kaya je podelila fotografije trenutaka koje je sakupila sa svojim psom na svom Instagram nalogu i napisala sledeće emotivne reči:

„Zbogom moj najbolji prijatelju. Kada sam te pronašla, bio si prekriven prljavštinom, tek odbijen. Nastanio si se prvo u mojoj kući, pa u najranjivijem kutku moje duše, i kako si je sve ove godine dobro grejao. Uvek si bio jako dete, ali ovaj put je naš put bio težak, bio si u pravu. Znam da si otišao i tvoj bol je nestao. Sad si jako srećan tamo, znam i ja to. Drago mi je što si došao, drago mi je što si postao deo mog doma. Mnogo te volim. ”.

Seray Kaya je takođe dirnula svoje fanove ovim deljenjem. U novoj sezoni, lepa glumica se pojavila pred publikom sa TV serijom Bir Kucuk Gun Isigi. Glumica, koja je partnerka Berka Oktaya u seriji, koja se ističe kao dramska priča, dobila je pune ocene publike svojim nastupom u prvoj epizodi.

View this post on Instagram

A post shared by Seray Kaya (@seraykaya)

NOVO - Serkan Cayoglu spreman za povratak

By: TV Exposed