Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes - nova uzbuđenja!

TV serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koju producira Kanal D, a za koju su zaduženi Ali Gundogdu i Inci Gundogdu, adaptirana je prema istoimenom romanu Iclal Aydin.

Nova epizoda serije Uc Kiz Kardes - nova uzbuđenja!

Foto Credits: IMDB

Serija Uc Kiz Kardes koja je oborila rekorde prodaje, sa novom epizodom dolazi na ekran svakog utorka i iznova privlači dosta pažnje.

Rezime nove epizode ​​serije je sledeći: Dok Turkan odlazi, a Somer pokušava da se iskupi, Mine koristi priliku da  razdvoji sa Somera i Turkan i kreće putem do šumske kuće u kojoj on boravi. Donus, žrtvujući sebe zarad zaštite Derye i Fatihove ćerke, postaje novo svetlo nade za Fatiha.

Iako ona ne može da shvati da se pojavljuje ispred Somera, Mine je takođe neprijatno što ponovo vidi Turkan ispred sebe. Ona traži načine da zadobije Somerovo poverenje, a da je ne odvoji od njegove ćerke. Sumnje koje Nesrin ima u vezi sa Sevilayem i Ozerom postepeno se povećavaju. Serdar shvata da Donus nešto krišom juri i prati je. Ruchan okuplja Ozera i Sevilay i počinje da sprovodi svoj novi plan. S druge strane, Mustafa odlučuje da se suoči sa porodicom Korman, koja je izvršila pritisak na njegovu majku. Ova odluka dovodi Turkan i Somera na ivicu nove krize.

Dakle, bez dileme čeka nas nova, uzbuduljiva epizoda. Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre je na Kanalu D svakog utorka uveče. Evo i najave nove, 33. epizode.

NOVO - Serija Yali Capkini na sjajan način završila godinu!

By: TV Exposed