Serija Omer donosi nove zaplete

Serija Omer nastavlja da impresionira publiku uspešnom prezentacijom priče na Star TV-u ponedeljkom uveče.

Serija Omer donosi nove zaplete

Foto Credits: Internet Haber

Podsetimo, serija, čija je 14. epizoda emitovana, zauzela je drugo mesto u AB grupi, treće mesto u ABC1 i peto mesto u total kategoriji.

Gledanost ove TV serije je znatno iznad proseka i privlači veliku publiku od dana kada je počela. Projekat Omer je zasnovan na priči o sinu porodice sa visokom religioznom osetljivošću, koji brani svoju ljubav od cele svoje porodice snažnim osećanjima ljubavi u svakodnevnom životu.

Ovaj težak put na koji je Omer krenuo zapravo je primer identitetske borbe mladih ljudi protiv njihovih porodica danas.

Odnos Omera i Sureyye

Naravno, društvene reakcije mogu biti različite u trenutku spajanja mladića i žene srednjih godina sa decom i razvedenim od muža. Međutim, kada pogledamo komentare publike serije Omer na društvenim mrežama, vidi se da mnogi gledaju na odnos Omera i Gamze, koji se doživljava kao prava ljubav, i ne mare mnogo za društvene sudove.

Lik Sureyya će zapaliti još jednu prelomnu tačku u ovoj TV seriji. Objavljen je prvi trejler za novu epizodu serije. Omerova veza sa Sureyyom, koju nikada nije voleo, ali je naišao na pritisak porodice, prekinuta je.

Međutim, iako je ova veza za Omera završena, situacija je drugačija za Sureyyu. Sureyya, koja je zapalila fitilj rekavši svom ocu da je zajedno sa Omerom, takođe je otvorila vrata velikom sukobu između porodica.

Obožavatelji serije kažu: „Užasno je biti ovako oklevetan, kako bi Omer to uradio da je želeo da dokaže suprotno?”.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Važan ženski lik napustio je TV seriju Bir Kucuk Gun Isigi, ali je njena senka šokirala sve!

By: TV Exposed