Nurgul Yesilcay ima novu ulogu

Glumica Nurgul Yesilcay potpisala je ugovor sa kompanijom CJ ENM. Ugovor se odnosi na rad u njihovom novom projektu.

Nurgul Yesilcay ima novu ulogu

Foto Credits: Gooposts

Nurgul Yesilcay će se pojaviti u filmu Kim Bu Aile ili u prevodu Šta je porodica. Ovaj projekat predstavlja adaptaciju korejske akcione komedije pod nazivom Extreme Job. Režiser na turskoj verziji filma će biti Bedran Guzel.

Poznato je i koji lik će Nurgul Yesilcay tumačiti u ovom filmu. Ona će glumiti Menekse, koja je pevačica. Potvrđeno je i ko će tumačiti ostale uloge u ovom projektu. U filmu Kim Bu Aile će se pojaviti Cengiz Bozkurt, Ferit Aktug i Onur Budu. Pored njih uloge u ovom novom filmu će imati Dogan Can Sarikaya i Altan Erkekli. Snimanje kadrova na ovom projektu će započeti u septembru.

U centru radnje ovog novog filma je grupa policajaca koja dobija poslednju šansu da spase karijere tako što će razotkriti međunarodnu bandu dilera droge. Slučaj koji će se dogoditi u restoranu, dovešće do toga da grupa policajaca kupi taj prostor. Sve će krenuti kako treba u restoranskom poslu, čak i više od toga. Ispostaviće se da im to ide mnogo bolje od policijskog posla. Restoran postaje najpopularnije mesto u gradu, ali nešto se mora i uraditi sa dilerima droge koji se sastaju upravo u tom lokalu...

NOVO - Miray Daner u filmu Hayat / Život!

 By: Milt-TV Exposed