I Nilsu Berfin Aktas u seriji koja privlači sve više pažnje

Nilsu Berfin Aktas je dobijala razne ponude za letnje serije i bila je rastrzana između dva projekta. Glumica, koja se načelno složila sa serijom Tozluyaka koja se emituje od juče na Fox TV-u, kasnije se predomislila kada je dobila ponudu serije pod nazivom Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja će biti emitovana na Show TV-u.

I Nilsu Berfin Aktas u seriji koja privlači sve više pažnje

Foto Credits: DiziCentral

Nilsu Berfin Aktas, jedna od istaknutih mladih talenata poslednjeg perioda, otišla je na snimanje birajući seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja se radi po scenariju poznatog pisca Ganija Muydea. U prvi plan će doći i mlada glumica, jer je serija, koja uključuje značajna imena kao što su Ertan Saban, Devrim Ozken i Ozge Ozberk, priča za mlađe generacije. Nedavno je potvrđeno da će ulogu u ovoj novoj televizijskoj seriji imati i Mustafa Acilan.

Nilsu Berfin Aktas će se takođe naći u veoma drugačijem i efektnom scenariju u svojoj karijeri sa ovom TV serijom. Dajući izjave na setu, mlada glumica odmah privlači pažnju time jer je kako kaže presrećna zbog ove uloge i projekta.

Glumica je dala sledeće izjave o seriji: „Veoma sam uzbuđena. Igram lik koji nikada ranije nisam igrala. Uostalom, Gani Muyde i Altan Donmez su naši scenarista i reditelj. Ja im puno verujem. Zaista sam zavolela svoj lik. Verujem da mogu da postignem i nešto veoma dobro.”.

O seriji se sve više piše i priča i ostaje da vidimo da li će opravdati ova sve veća očekivanja.

NOVO - Mustafa Acilan posle Teskiata u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

By: TV Exposed