Cemre Gumeli će sa svojim likom uneti nemir u seriju Yali Capkini

Projekat Yali Capkini, koji je imao najuspešnije rezultate u prošloj sezoni, efektno je počeo drugu sezonu.

Cemre Gumeli će sa svojim likom uneti nemir u seriju Yali Capkini

Foto Credits: Haberturk

Ljubitelji serije sada sa još većim uzbuđenjem čekaju svaku novu epizodu. Posebno se željno iščekuju nastupi Binnur Kaye i Tarika Emira Tekina, koji su se tek uključili u priču.

Za Cemre Gumeli, koja se nedavno pridružila seriji, projekat Yali Capkini zabeležen je kao jedan od prelomnih trenutaka u njenoj karijeri. Ona se upoznaje sa publikom kao fizioterapeutkiinja po imenu Talih u seriji koja se petkom uveče emituje na televiziji Star.

Čini se da će Talih, koji pomažu liku Ferita, biti element sukoba u priči i uneti nemir. Pošto su fanovi serije veoma radoznali oko svakog detalja, veoma su radoznali kakav će uticaj novi lik imati na priču.

Za Cemre Gumeli, učešće u najambicioznijom produkciji sezone, kao što je Yali Capkini, oseća se kao dobitak na lutriji.

Na snimanjima od 2016. godine

Glumica, koja je na snimanjima od 2016. godine i TV serije Tatli Intikam, zablistala je likom Cansu u nezaboravnom dramskom projektu pod nazivom Elimi Birakma.

Sigurno je da će uticajna serija kao što je Yali Capkini imati veliki doprinos glumici, koja je nedavno imala značajna iskustva sa TV serijama Bay Yanlis, Barbaroslar Akdeniz’in Kilici i Yuz Yillik Mucize.

Za Cemre Gumeli, koja poslednjih godina nije uspela da napravi pomake koje je priželjkivala u svojoj karijeri, lik Talih u seriji Yali Capkini predstavlja sjajnu priliku da se istakne.

Kada pogledamo lik Talih, od koje se očekuje da će Ferita oduševiti u priči, svi će pitaju kako će reagovati Seyran, koju igra Afra Saracoglu?

NOVO - Hande Ercel nikog ne ostavlja ravnodušnim!

By: TV Exposed