Burak Sevinc baš nema sreće sa novim serijama

Glumac Burak Sevinc imao je dva neuspeha u 2022. godini u svoje dve TV serije. Glumac, koji je prvi put ove godine izašao pred publiku sa TRT1 serijom Ljubavno putovanje Haci Bayram-i Veli, čije je snimanje završeno prošle godine, učestvovo je u priči o transformaciji Molla Numana u Haci Bayram-i Veli.

Burak Sevinc baš nema sreće sa novim serijama

Foto Credits: IMDB

Serija, koja je bila emitovana u 26 epizoda i čije je snimanje je trajalo 7 meseci, pojavila se na ekranu TRT1 usred zimske sezone sa velikim očekivanjima.

Međutim, kada je gledanost serije bila veoma niska, počela je da se emituje kasnije noću od pete epizode. Nakon toga, Burak Sevinc je ostavio snažan utisak svojim uspešnim nastupom u seriji, koja je na ekranima prikazana tokom dana tokom meseca Ramazana.

Serija Ljubavno putovanje Haci Bayram-i Veli emitovana je u 26 epizoda, ali nije privukla pažnju publike kako je očekivano, zbog činjenice da prvobitni plan nije uspeo i da je vreme emitovanja bilo drugačije.

Značajno je bilo i to što je Sevinc, posle ove istorijske TV serije, koja je emitovana sa velikim očekivanjima i u kojoj je on preuzeo glavnu ulogu, među ponudama za letnji period odabrao TV seriju Icimzdeki Ates.

Serija Icmizdeki Ates, koja se emituje četvrtkom uveče je pravna i omladinska priča, a lik Dogana, kojeg igra Burak, istakao se kao snažan advokat i zaštitnik prava koji nije bežao od istine.

Burak Sevinc je, pak, imao peh zbog toga što obe serije nisu došle do izražaja, iako je 2022. godine zauzeo svoje mesto na ekranu sa dva veoma različita lika.

Nadamo se da će se za njega situacija do kraja godine popraviti…

NOVO - Nil Keser briljira u seiji Ah Nerede!

By: TV Exposed