Promenjeno ime serije Iyi Aile Babasi / Porodični čovek

Nije strano da neki turski TV projekat promeni ime, pogotovo kada je reč o serijama. Nekada se i u toku emitovanja serije promeni ime. Tu sudbinu je doživela i serija Iyi Aile Babasi. Razlog promene imena nije objavljen, ali jeste novo ime. Serija od sada nosi naziv Babam Cok Degisti, ili u prevodu Moj tata ...

Promenjeno ime serije Iyi Aile Babasi / Porodični čovek

Nije strano da neki turski TV projekat promeni ime, pogotovo kada je reč o serijama.

Nekada se i u toku emitovanja serije promeni ime. Tu sudbinu je doživela i serija Iyi Aile Babasi. Razlog promene imena nije objavljen, ali jeste novo ime. Serija od sada nosi naziv Babam Cok Degisti, ili u prevodu Moj tata se mnogo promenio.

Podsećamo, serija sada već bivšeg naziva Iyi Aile Babasi nam donosi priču o tradicionalnoj turskoj porodici koja živi u Istanbulu. Radnja serije prati lekara Mehmeta Alija (Caglar Gorumlu) i njegov život. Mehmet Ali je vlasnik privatne klinike na anadolskoj strani. Najbitniji u njegovom životu su mu porodica, žena i deca. Njima je u potpunosti posvećen. Takođe, veoma bitnu ulogu u njegovom životu ima i njegova majka. Ljubav prema njoj dovešće ga u poziciju da neprestano posreduje između njegove supruge i majke. Uloge u seriji tumače: Bahar Sahin, Salih Kalyon, Caglar Gorumlu, Sebnem Bozoklu, Timur Acar i drugi.

NOVO - Melis Sezen o njenoj ulozi u seriji Sadakatsiz

By: TV Exposed