Cihan Simsek pronašao novu porodicu u seriji Kardeslerim

Mladi glumac Cihan Simsek uspešno učestvuje u ATV TV seriji pod nazivom Kardeslerim / Moja braća. Glumac je i dalje cenjen likom Ogulcana kojeg igra.

Cihan Simsek pronašao novu porodicu u seriji Kardeslerim

Foto Credits: Internet Haber

Ogulcan, jedno od najživopisnijih imena u priči, ponekad ostaje između svoje majke i njegovih rođaka, a Cihan Simsek uspešno pokazuje emocionalne prelaze doživljene u takvim situacijama.

Serija Kardeslerim / Moja braća završila je drugu sezonu sa 56. epizodom i ekipa će biti na odmoru do kraja avgusta.

Cihan Simsek je dao važne informacije, koje su i pokazatelj uspeha, za seriju Moja braća, za koju se očekuje da će biti veoma efektna u trećoj sezoni.

Mladi glumac smatra da je ovaj projekat mnogo dodao njegovoj karijeri. Cihan je za njega objasnio značenje serije Kardeslerim ovim rečima:

„Puno mi je dalo. Što je najvažnije, stekao sam velika prijateljstva. Imam veoma lepu porodicu. Zajedno smo dve godine. Postali smo dobar tim. Stekao sam dobre prijatelje, mi se zabavljamo. Nadam se da ćemo nastaviti na isti način i sledeće sezone.”.

Serija Kardeslerim je zaista privukla dosta pažnje i pokupile dobre kritike. Cihan je u svojoj ulozi bio zapažen i zajedno sa ostatkom glumačkog kadra radi zaista dobar i kvalitetan posao.

Kakvi su vaši utisci o ovoj seriji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Loš rejting Icimzdeki Ates ali su gledaoci serije zadovoljni radnjom?!

By: TV Exposed