Loš rejting Icimzdeki Ates ali su gledaoci serije zadovoljni radnjom?!

Veoma pozitivni komentari podeljeni su na društvenim mrežama nakon prve epizode ​​TV serije Icimzdeki Ates, koja je emitovana na ATV TV-u u četvrtak uveče. Serija u kojoj glume Burak Sevinc, Ceren Benderlioglu, Ipek Filiz Yazici, Atakan Hosgoren, Gizem Arikan i Demirhan Demircioglu dobila je priznanje.

Loš rejting Icimzdeki Ates ali su gledaoci serije zadovoljni radnjom?!

Foto Credits: IMDB

U komentarima na društvenim mrežama opisana kao kvalitetna TV serija, Icimzdeki Ates privukla je pažnju kao zanimljiva serija u kojoj su mladi ljudi dospeli u prvi plan. Prenoseći na ekran tragične događaje koje su doživeli mladi advokatski kandidati, a koje će tragači za pravdom sa zanimanjem posmatrati, ova serija je jedan od novih dramskih projekata letnjeg perioda.

Komentarišući na društvenim mrežama nakon prve epizode, publika je izrazila želju rekavši: „Serija je veoma lepa i uzbudljiva, a njen rejting će biti visok.”

Navodeći da je bila uspešna glumačka ekipa i da im se prva epizoda veoma dopala, ono što takođe osvaja srca fanova je i sama radnja.

Iako su gledaoci na društvenim mrežama komentarisali da im se serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama dopada, rezultati gledanosti nisu bili zadovoljavajući. Sedmo mesto u Total kategoriji rejtinga, osmo mesto u AB i deveto mesto u ABC1.

Serija je među 10 najboljih ostvarenja u svim kategorijama publike, ali je ocena bila znatno ispod proseka. Navodi se da će serija pokazati uzlazni trend u narednim nedeljama. U suprotnom…

NOVO - Kerem Bursin i Alvaro Morte - Istanbul i Profesor!

By: TV Exposed