Demet Ozdemir – Bilo me je sramota!

Turska glumica Demet Ozdemir gostovala je u Youtube emisiji Ibrahima Selima. U razgovoru sa domaćinom govorila je o situaciji koja ju je zaista posramila.

Demet Ozdemir – Bilo me je sramota!

Foto Credits: Screenshot Instagram / @demetozdemir

Demet Ozdemir se prisetila događaja sa početka njene karijere koji su je zaista povredili. Glumica je na početku glumačke karijere bila zaista aktivna u plesu. To nikada nije krila, pogotovo jer je i njena sestra uspešna plesačica. Onda su nakon nekoliko godina u turskim medijima osvanuli njeni stari snimci plesa koji su okarakterisani kao nešto šokantno i sramno.

Kako je Demet Ozdemir priznala, takvi naslovi su učinili da se oseća veoma neprijatno. Pogotovo jer je svesna da nije radila ništa pogrešno već samo svoj posao. U tim trenucima je putem tvitova dobila podršku od Selin Sekerci i Hazal Kaye koje su je branile. A onda se kako kaže desila jedna još čudnija stvar.

Poznati kolumbijski pevač Maluma je na svom Instagramu podelio njen snimak plesa koji je bio sporan u Turskoj i napisao kako se divi njenom plesačkom umeću. Kada su to videli pripadnici medija odmah su „promenili ploču“ pa su Demet nazvali ponosom Turske...

NOVO - Kivanc Tatlitug jednim ugovorom zaradio 8 miliona lira!

 By: Milt-TV Exposed