Poznato kada počinje nova turska serija Adim Farah / Zovem se Farah

Otkriven je datum premijere dugo očekivane turske TV serije Adim Farah / Zovem se Farah. Evo kompletne informacije.

Poznato kada počinje nova turska serija Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: IMDB

Serija Adim Farah / Zovem se Farah se već dugo najavljuje i o njoj se već mesecim piše u štampi i na društvenim mrežama. Reč je o jednom od najambicioznijih projekata ove sezone. Konačno je otkriven i datum premijere ove nove turske serije. Serija će početi za nešto manje od dve nedelje, tačnije u sredu 15. februara. Podsećamo, projekat je zasnovan na američkoj seriji The Cleaning Lady a orginalni scenario potiče iz Argentine. Radnja turske verzije će naravno biti prilagodjena podneblju.

Sve će početi ubistvom kome nenamerno svedoči Farah (koju u seriji tumači Demet Ozdemir), koja je morala da pobegne iz svoje zemlje i ilegalno se bori da ostane u zemlji sa svojim sinom zbog njegovog lečenje. Tu je i Tahir Lekesiz (glumi ga Engin Akyurek), mafijaški bos koga je upoznala iste noći,a  od tada će se njihovi životi zauvek promeniti. Farah će morati da počne da radi za mafijaški klan kog vodi Tahir, a između njih dvoje rodiće se velika ljubav.

Za produkciju ove nove turske serije je zadužena kompanija O3 Medya. Recai Karagoz sedi u direktorskoj fotelji, a scenario serije zajedno su napisali Deniz Dargi, M. Cem Gorgec i S. Cenk Bogatur. Uloge u seriji Adim Farah tumače Demet Ozdemir, Engin Akyurek, Firat Tanis, Senan Kara, Lale Basar, Oktay Cubuk, Mustafa Avkiran, Ali Surmeli i drugi.

Prva epizoda dakle nas očekuje 15. februara na Fox TV-u.

NOVO - Serenay Aktas u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi

By: TV Exposed