Murat Yildirim i njegov novi projekat će rasplakati mnoge! (VIDEO)

Murat Yildirim koji se sastaje sa publikom na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1 nedeljom uveče, igra glavnu mušku ulogu u TV seriji Teskilat / Organizacija.

Murat Yildirim i njegov novi projekat će rasplakati mnoge! (VIDEO)

Foto Credits: DiziCentral

Murat Yildirim, koji je od početka treće sezone očarao fanove svojim impresivnim nastupom u seriji Teskilat, takođe je postao razlog što je serija ponovo dobila dobru gledanost i privukla veliku pažnju. Pošto je glumac kojeg gledamo u liku agenta Omera navikao na scene pune akcije, njegovi obožavaoci su navikli na njega i veoma zadovoljni tom celom situacijom. Murat Yildirim ima još jedan projekat koji će impresionirati njegove fanove.

Film Nefes Yer Eksi Iki, koji je sniman tokom letnjeg perioda 2022., dočekaće publiku 17. februara ove godine, dakle već za neke 2-3 nedelje. Priča u kojoj će Murat nastupiti kao vojnik govoriće o terorističkim incidentima koji su se dogodili u jugoistočnoj Anadoliji, 1993. godine. Događaji u stanici granične policije okupiće ljude sa različitim životima, a biće date i bolni događaji i poruke za taj period.

Ilker Aksum, Sahin Kendirci i Arda Anarat su takođe u glumačkoj postavi u filmu Nefes Yer Eksi Iki, gde ćemo gledati trenutke pune akcije Murata Yildirima kao vojnika. Obožavaoci ovog popularnog turskog glumca imaće priliku da gledaju veoma šokantnu priču u filmu, koji je adaptiran iz knjige Hakana Evrensela koja govori stvarnu životnu priču.

NOVO - Poster serije Aile / Porodica privlači dosta pažnje (FOTO)

By: TV Exposed