Poster serije Aile / Porodica privlači dosta pažnje (FOTO)

Detalji o seriji Aile / Porodica, za koju se očekuje da će početi u bliskoj budućnosti, nastavljaju da se pojavljuju na ekranu Show TV-a.

Poster serije Aile / Porodica privlači dosta pažnje (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Gledaćemo par Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya koji su u ljubavi, a koji će tumačiti likove Aslana i Devin. Obožavaoci su veoma uzbuđeni jer će se dva glavna glumca ove turske serije vratiti na televizijske ekrane posle mnogo godina. Ljubitelji TV serija, koji su mogli da gledaju Kivanca Tatlituga u Netflixovom projektu Yakamoz S-245, imali su priliku da gledaju seriju Serenay Sarikaye Sahmaran / Šahmaran prošle nedelje takođe na Netflixu.

Međutim, pošto se dvoje glumaca nisu pojavljivali u televizijskoj seriji već dugi niz godina, interesovanje njihovih obožavalaca za projekat pod nazivom Aile / Porodica biće na sasvim drugom nivou. Objavljen je i poster serije Aile, koji je već privukao pažnju na društvenim mrežama i poruka je odmah primećena.

Gledajući poster serije Aile, možemo razumeti prvu poruku da seriju ne čine samo dva glavna glumca, da su u glumačkoj ekipi veoma važna imena i da će i sporedni likovi biti veoma efektni. Oni koji pogledaju plakat, na kojem se vidi da u seriji Aile / Porodica učestvuju iskusna imena poput Nejata Islera, Canan Erguder, Ushana Čakira, Leventa Ulgena, Emel Goksua, Nur Surer, kažu da će se u priča u seriji istaći i sporedni likovi sa veoma različitim pričama.

Hakan Bonomo napisao je scenario serije, u kojoj će se kroz strasnu ljubav preispitivati koncept porodice. U seriji, koja ima originalnu priču, naći ćemo snažne glumce sa veoma različitim likovima, a to se ističe kao najupečatljivija karakteristika serije Aile.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Cop Adam / Čiča gliša ugrožava seriju Kurulus Osman!

By: TV Exposed