Zbog serije Bir Annenin Gunahi / Majčin greh prolivaće se suze! Saznajemo i zašto... (VIDEO)

Serija Bir Annenin Gunahi / Majčin greh biće emitovana uskoro na ekranu Kanal D, a drugi trejler je objavljen. Opet dolazi teška dramska priča. Ozge Ozberk i Musa Uzunlar preuzimaju glavne uloge. Vrlo oštra drama dolazi u očajanju majke kojoj je potreban novac da bi sin imao operaciju … U “Majčinom grehu” ima dobrih glumaca ...

Zbog serije Bir Annenin Gunahi / Majčin greh prolivaće se suze! Saznajemo i zašto... (VIDEO)

Serija Bir Annenin Gunahi / Majčin greh biće emitovana uskoro na ekranu Kanal D, a drugi trejler je objavljen. Opet dolazi teška dramska priča. Ozge Ozberk i Musa Uzunlar preuzimaju glavne uloge. Vrlo oštra drama dolazi u očajanju majke kojoj je potreban novac da bi sin imao operaciju …

U "Majčinom grehu" ima dobrih glumaca a serija je adaptirana po TV seriji "Majčina krivica", koja je oborila rekorde gledanosti na Filipinima … Drugi trejler serije, koji uključuje imena kao što su Emre Kinay, Mert Yazicioglu, Simay Barlas i Pamir Pekin, je veoma impresivan.

U seriji je predstavljena žena koja nekoga krivi i ubija. Ova žena je majka i čini zločin da bi spasila sina .. Nove slike serije u produkciji Limon filma impresioniraće gledaoce.

Žena koja želi da spasi sina … Bogat čovek želi da umre za svoju ćerku i čeka da to uradi ova žena… Priča o Majčinom grehu je veoma impresivna i publika će se susresti sa drugačijom produkcijom.

Reči „Ne mogu biti ubica“ odjekuju u trejleru … Ozge Ozberk je navela da se raduje seriji u njenim komentarima na društvenim mrežama.

Ljubitelji serije, koji misle da dolazi vrlo dobra serija, s nestrpljenjem iščekuju dan kada će se serija emitovati.

Evo drugog trejlera serije Bir Annenin Gunahi :

https://www.youtube.com/watch?v=cayxVGxkVyA

By: TV Exposed

NOVO-Jeste li videli preslatkog sina Tolgahana Sayismana? Isti otac! (FOTO)