Kraj za seriju Kader Baglari / Sudbinske veze

Turska glumica Ayca Aysin Turan subotom uveče susreće publiku na televiziji Fox sa svojim novim serijskim projektom pod nazivom Kader Baglari / Sudbinske veze.

Kraj za seriju Kader Baglari / Sudbinske veze

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja glumi pored Serkana Cayoglua, izašla je pred svoje fanove sa po nekim mišljenjima dobrom pričom.

Međutim, iako su 3 epizode ​​serije iza nas, rezultati rejtinga nisu dobri.

Serija Kader Baglari / Sudbinske veze, koja je daleko od prosečne ocene, nailazi na veliku podršku ljubitelja turskih TV serija u inostranstvu, ali vidimo da domaći gledaoci nisu baš voljni da sede pred TV ekranom i gledaju seriju.

Ayca Aysin Turan i dalje ostaje na dnevnom redu kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Glumica, koju njeni fanovi pomno prate na društvenim mrežama, pričala je o tome koliko su projekti u kojima je učestvovala emotivno uticali na nju.

Poznata glumica je navela da likovi u pričama koje su napisali scenaristi govore o ljudima koji žive u svakodnevnom životu i napomenula da ponekad ovi likovi na papiru mogu izgledati ekstremno. Ayca Aysin Turan je izrazila svoja razmišljanja sledećim rečima:

 „Iako scenariji koje čitamo izgledaju kao ekstremni likovi na papiru, tamošnji likovi su zapravo ljudi koji žive sa nama u svakodnevnom životu. Čak možete pronaći deo sebe u nekim likovima. Zašto lik koji je napisao scenarista to radi? Volim da saosećam i pitam ’Šta bih ja uradila na mestu ovog lika?“.

Potvrđen kraj serije

Nažalost po glumicu i sve fanove serije stigla je ona nepopularna vest. Serija Kader Baglari / Sudbinske veze će biti završena već u petoj epizodi!

Mnogi su složni – šteta!

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Sarp Levendoglu u seriji Teskilat / Organizacija

By: TV Exposed