Novi glumci u seriji Benim Adim Farah | Moje ime je Farah

U najezdi novih turskih TV serija, neki su i zaboravili na projekat Benim Adim Farah | Moje ime je Farah. Ipak, pripreme za ovu seriju su u ozbiljnoj, završnoj fazi.

Novi glumci u seriji Benim Adim Farah | Moje ime je Farah

Foto Credits: Haberler

Kompanija O3 Medya pažljivo priprema seriju pod nazivom Benim Adim Farah | Moje ime je Farah. Ovaj projekat predstavlja tursku adaptaciju popularne serije The Cleaning Lady. Ta serija je veoma uspešno emitovana u američkoj verziji a orginalni scenario potiče iz Argentine. Radnja serije prati čistačicu, koja se zbog bolesti svog sina i sposobnosti da očisti mesto zločina od svih dokaza, sticajem okolnosti udružuje sa mafijom. U orginalnom scenariju, ova žena koja je doktorica i jedan od šefova mafije razviju i medjusobne simpatije. Da li će tako biti i u turskoj verziji ostaje da vidimo, a scenaristi imaju pravo da neke detalje radnje izmene i prilagode.

Od ranije je poznato da će u ovoj novoj seriji glavnu ulogu, ulogu čistačice tumačiti Asli Enver. Ova sjajna glumica trenutno radi na projektu kompanije Ay Yapim, seriji Arayis | Potraga, koja se priprema za digitalnu platformu Disney Plus. Prema informacijama koje dolaze iz Turske, Enver će se po završetku snimanja te digitalne serije preseliti na set televizijske serije koju režira Recai Karagoz.

Novoj TV seriji Benim Adim Farah | Moje ime je Farah su se pridružili i neki novi glumci. Uloge u ovom projektu će imati i Firat Tanis i Ali Surmeli. Očekuje se da će uskoro biti kompletiran glumački kadar ove nove turske serije, kao i da će vrlo brzo početi snimanje kadrova na ovom projektu.

NOVO - Boran Kuzum u dve komedije

By: TV Exposed