Neslihan Atagul i Kadir Dogulu ponovo rade zajedno!

Sjajne vesti za fanove Neslihan Atagul. Njihova omiljena turska glumica i njen suprug Kadir Dogulu ponovo će sarađivati na novom projektu, odnosno novoj seriji.

Neslihan Atagul i Kadir Dogulu ponovo rade zajedno!

Foto Credits: Internet Haber

Neslihan Atagul se uskoro vraća na TV ekrane serijom Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Reč je o televizijskoj seriji koja će biti emitovana na kanalu Star TV.

Na tom projektu će sarađivati sa svojim suprugom Kadirom Doguluom. U pitanju je nova saradnja njih dvoje, a par se i upoznao na setu serije Fatih Harbiye, gde su glumili partnere. Ipak, ovog puta, Kadir se neće naći na sceni već će biti jedan od producenata zaduženih za ovu novu tursku TV seriju.

Dogulu je osnovao kompaniju Alim Yapim, koja je postala produkcioni partner firmi TMC Film koja je zadužena za ovaj novi projekat u kom će glavnu žensku ulogu tumačiti Neslihan Atagul.

Ono što još uvek nije poznato ko će biti njen partner u seriji Gecenin Ucunda, odnosno ko će tumačiti glavnu mušku ulogu. Sve više se priča da će autori scenarija, Basar Basaran i Emre Ozdur, prebaciti dešavanja iz novele Peride Celal na kojoj je serija zasnovana, iz 60.-ih godina prošlog veka u moderno doba.

To opravdavaju time kako oni kažu, da se ljudska psihologija nije menjala kroz to vreme, kao i odnosi između ljudi, koji su takođe ostali isti. U narednom periodu saznaćemo mnogo više detalja o ovoj novoj turskoj televizijskoj seriji, kao i to ko će biti partner Neslihan.

NOVO - Serija Erkenci Kus nastavlja da osvaja svet!

By: Milt-TV Exposed