Serenay Sarikaya demantovala vesti o njenoj novoj ljubavnoj vezi

Glumica Serenay Sarikaya je ponovo u centru pažnje. Na njenu žalost, razlog za to nije neka nova uloga ili serija, već njen privatan život.

Serenay Sarikaya demantovala vesti o njenoj novoj ljubavnoj vezi

Foto Credits: Twitter

Serenay Sarikaya je ponovo povezivana sa nekim muškarcem. Ovaj put bio je to Haldun Demirhisar. Glumica je viđena u Etiler disktriktu i tada su je prisutni novinari zamolili za kratak intervju. Novinare je najviše zanimao upravo njen odnos sa Haldunom. Sarikaya je rekla da joj je gospodin Demirhisar prijatelj i ništa više od toga. Ona je već ranije demantovala vesti o tome i ne želi da ponavlja jednu te istu stvar, istakla je Serenay. Između nje i Halduna nema ništa više od prijateljstva i time želi da zaključi tu temu.

Glumica je ranije bila u vezama sa Cemom Yilmazom i Keremom Bursinom. Svako njeno pojavljivanje u muškom društvu privuče dosta pažnje. Njeni fanovi se ipak nadaju da će Serenay u centar pažnje ponovo doći zbog njene uloge i neospornog talenta. Naredni projekat u kom se pojavio mogao bi da bude od velikog značaja za njenu glumačku karijeru...

NOVO - Oboren rekord u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka

 By: Milt-TV Exposed