Oboren rekord u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka

Turska serija Uyanis Buyuk Selcuklu je u globalu jedan veoma kvalitetan projekat. Sve oko same serije je na visokom nivou, baš kao i radnja i produkcija.

Oboren rekord u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka

Foto Credits: Dizilah

Plan je da bude emitovano četiri sezone ovog projekta. U poslednjoj epizodi prve sezone, epizodi 34, biće prikazana scena bitke. Rekli bi, ništa neuobičajno za ovakav tip serija. Međutim, producent Emre Konuk je najavio da je tom scenom oboren rekord. U finalu sezone gledaoci će moći da gledaju bitku koja traje čak 18 minuta. Gledaćemo 18 minuta bespoštedne borbe što je samo po sebi rekord. U pitanju je najduža scena bitke u istoriji kreatora ovog projekta. Kako je istakao gospodin Konuk, svi su ponosni na ovaj poduhvat i uveren je da će gledaoci tu scenu gledati bez daha.

Nakon finala serija će na kraći odmor a nakon toga nam se vraća sezonom 2 i drugačijom radnjom i glumačkim kadrom. Od druge sezone glavnu ulogu će tumačiti Baris Arduc. O tome više možete čitati na linku Baris Arduc glavni lik druge sezone serije Uyanis Buyuk Selcuklu.

NOVO - Akin Akinozu u pregovorima za novu seriju

 By: Milt-TV Exposed