Serija Alparslan Buyuk Selcuklu i dalje na vrhu

Juče je emitovano pet novih epizoda turskih serija. Stigli su i rezultati gledanosti.

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu i dalje na vrhu

Foto Credits: Promo / TRT1

Najgledanija je bila nova epizoda serije Alparslan Buyuk Selcuklu. Peta epizoda koja je juče emitovana je imala total rejting od 8.08, AB od 8.20 i ABC od 9.52. Dakle, bez većih promena u odnosu na prošlu.

Epizoda 13 pete sezone serije Yasak Elma je bila druga po gledanosti. Nova epizoda ovog projekta ostvarila je total rejting od 7.30. U kategoriji AB ostvaren je rezultat od 6.98, a u ABC od 8.31. Sinoć je emitovana i epizoda šest serije Uc Kurus | Tri novčića. Zabeležen je total rejting od tačno 6.00. U kategoriji AB brojka je iznosila 3.89, a u ABC 6.18. I ova serija kao i dve iznad nije zabeležila neke značajnije promene u gledanosti.

Na četvrtom mestu po gledanosti juče je završila serija Kalp Yarasi. Total rejting epizode 23 je iznosio 4.27. U kategoriji AB je ostvaren rezultat od 2.37, a u ABC brojka iznosi 2.88. Na petoj poziciji je serija Emanet, koja se emituje svakog radnog dana. Epizoda 61, druge sezobe ovog projekta imala je total rejting od 2.24. AB rejting je bio 1.10, a ABC 1.47.

Nove epizode serija koje se emituju ponedeljkom dakle nisu donele značajnije promene u rejtingu. Istorijska serija Alparslan Buyuk Selcuklu je i dalje na vrhu u zaista dobroj i kvalitetnoj konkureciji.

NOVO - Bahar Sahin se vraća na TV ekrane novom serijom?!

 By: Milt-TV Exposed