Serija Erkenci Kus nastavlja da osvaja svet!

Sem kreatora serije i zaposlenih na projektu verovatno niko nije očekivao da će Erkenci Kus, koja je počela kao letnja serija u junu 2018. godine, postepeno uticati na celu zemlju, a potom i na mnoge zemlje u svetu!

Serija Erkenci Kus nastavlja da osvaja svet!

Foto Credits: Dizilah

O romantičnoj seriji, koja je „naterala“ Demet Ozdemir i Cana Yamana da otvore sasvim novu stranicu u svojim glumačkim karijerama, i dalje se priča. Ovaj projekat i dalje obara rekorde gledanosti u zemljama u kojima se prikazuje! Serija Erkenci Kus se nastavila tokom cele sezone turskih TV serija, pošto je bila veoma cenjena i trajala je do avgusta 2019.

Ova sjajna serija u kom su Demet i Can tumačili glavne uloge, kasnije je prodata u različite zemlje, a u mnogima od njih ostvaruje zaista dobre i zapažene rezultate.

Na svom putu da osvoji svet, turska serija Erkenci Kus je ovog puta počela da se emituje u Južnoj Americi, tačnije Čileu, a rezultati gledanosti prve epizode su sjajni. Čileanci, koji imaju poseban interes za turske TV serije, ovoga puta su pokazali veliko interesovanje za seriju Erkenci Kus.

View this post on Instagram

A post shared by Erkenci Kuş (@erkenci.kus)

Prva epizoda serije, koja je počela da se emituje u zemlji pod imenom Sueno Contigo, postala je dnevni red na Tviteru i uspela da zauzme treće mesto na čileanskoj agendi posle fudbala i politike, sa 11 miliona deljenja o njoj.

U pitanju je tek prva od 51 epizode ove turske serije, pred kojom je kako stvari stoje veliki uspeh u još jednoj zemlji.

NOVO - Irem Helvacioglu razmišlja o braku!

By: Milt-TV Exposed