Gecenin Ucunda / Na kraju noći - Energija Neslihan i Kadira koja osvaja!

Gledanost TV serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koja se emituje na Star TV-u sredom uveče, ispod je očekivanja.

Gecenin Ucunda / Na kraju noći - Energija Neslihan i Kadira koja osvaja!

Foto Credits: Haberler

Međutim, za one koji gledaju seriju sa strašću, priča napreduje veoma dobro i postoji široka podrška seriji na društvenim mrežama kako bi se zadržala na ekranu. S druge strane, bračni par Kadir Dogulu i Neslihan Atagul ponovo je posle 8 godina preuzeo glavne uloge u seriji. Duo, koji se upoznao u TV seriji Fatih Harbiye i svoju ljubav krunisao brakom, ponovo se sreo u novom projektu godinama kasnije. Za par, koji su i producentski partneri TV serije Gecenin Ucunda, ovaj projekat znači mnogo više od TV serije.

Obožavaoci para takođe privlače pažnju na društvenim mrežama svojim objavama u kojima hvale njihovu energiju i harmoniju. Kadir Dogulu, koji je govorio pred kamerama Netflixa, privukao je pažnju ljubavnim pogledom svoje supruge Neslihan Atagul. Izražavajući da je njegova ljubav svakim danom sve veća, Atagul se ne ustručava da to pokaže.

Energija para utiče i na publiku, a to se vidi kao jedan od najvažnijih faktora za uspeh serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Brojni obožavatelji TV serije su komentarisali: „Privlačnost, energija, harmonija između njih je divna. Kad god se ovaj par okupi, ova sjajna energija između njih se odražava na publiku. Gledanje para Neslihan Atagul i Kadira Dogulua je izuzetno prijatno, oni su zaista stvoreni jedno za drugo.” .

Šesta epizoda serije Na kraju noći dočekaće publiku na Star TV-u u sredu, 9. novembra.

NOVO - Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir proživljavaju najuspešniji period karijere u seriji Yali Capkini

By: TV Exposed