Turska serija Son Yaz nastavlja da osvaja svet - nova meta Afrika!

Turska serija Son Yaz koja je prikazana na Fox TV nije dugo trajala, ali ipak nije zaboravljena od publike. Projekat Son Yaz, koji je bio veoma uspešan u prvoj sezoni, ali je posle nekoliko epizoda došao do finala kada druga sezona nije mogla da dobije očekivanu gledanost nastavlja da osvaja svet.

Turska serija Son Yaz nastavlja da osvaja svet - nova meta Afrika!

Foto Credits: IMDB

Glumačka postava i gluma u ​​seriji Son Yaz bili su zanimljivi i bez dileme upečatljivi za publiku. U seriji u kojoj glume Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz i Funda Eryigit, ljubav Akguna i Yagmur bila je ljubav koja je ostavila traga u seriji i nešto po čemu je ova serija ostala upamćena.

Kako se saznaje, serija Son Yaz koja je objavljena u mnogim zemljama u inostranstvu, sada će biti objavljena u dve afričke zemlje. Gledaoci u  Mozambiku i Angoli su dobili priliku da gledaju ovu tursku seriju.

Serija će se takođe emitovati na globoplay digitalnoj platformi. Afrika će biti sasvim drugačije iskustvo za turske TV serije koje se obično emituju u Evropi, Latinskoj Americi i Aziji.

Kada je ljubav između likova Akguna i Yagmur, koje su igrali Alperen Duymaz i Hafsanur Sancaktutan u prvoj sezoni serije Son Yaz, osvojila publiku, producenti su drugu sezonu u potpunosti usmerili na ovaj par.

U drugoj sezoni serije, kada su mnogi glumci otišli ​​na kraju prve sezone, Yagmur i Akgun su se pretvorili u glavne likove i došlo je do vremenskog skoka u priči. Međutim, priča, koja nije podržala od strane publike u Turskoj, ubrzo je zbog niskog rejtinga otkazana.

NOVO - Ceren Benderlioglu se vraća na ekrane potpuno drugačijom ulogom!

By: TV Exposed