Da li će poznata glumica napustiti seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre?!

Objavljen je trejler za novu epizodu TV serije Kanala D Uc Kiz Kardes / Tri sestre, koja se gleda sa divljenjem od prvog dana kada je počela.

Da li će poznata glumica napustiti seriju Uc Kiz Kardes / Tri sestre?!

Foto Credits: Internet Haber

Veda Yurtsever, koja igra lik Ruchan u priči TV serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, pojačaće uzbuđenje. Postoji mogućnost da iskusna glumica napusti seriju. Lik Ruchan je sada na veoma uticajnoj tački u priči serije.

Mora se reći da je uspešna glumica Veda Yurtsever uložila velike napore u seriji koja je u trećoj sezoni.

Nije poznato kako će se scenario razvijati, ali lik Ruchan je od velike važnosti za nastavak serije i publika je veoma radoznala šta će se desiti.

Trejler otkriva mnogo pitanja

U trejleru 62. epizode ​​serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre može se videti da Ruchan prkosi smrti.

Šta će Turkan učiniti ako Ruchan umre? Počelo je da se postavlja i ovo pitanje. "Doveo si moju majku u ovu situaciju!", ističe se rečenica u trejleru.

Ruchan je odvedena u bolnicu, ali je njeno stanje veoma teško. Somer je veoma ljut zbog onoga što se desilo njegovoj majci, ali ne zna da Turkan ima neke veze sa onim što se dogodilo. Kartal upozorava Turkan na Ruchan. Bez obzira da li Ruchan umre ili preživi, to je situacija bez izlaza za Turkan.

Dakle, šta će Turkan učiniti ako Ruchan umre? Hoće li Turkan uzeti Defne i otići?

Serija Uc Kiz Kardes koju publika ceni zbog njene iskrenom i toplom porodičnom pričom o vezama porodice i sestrinstva, utorkom uveče je na Kanalu D!

NOVO - Danas počinje nova turska serija Bir Derdim Var | Imam problem

By: TV Exposed