Farah Zeynep Abdullah uz Cagataya Ulusoya u novoj seriji?!

Iz Turske stižu interesantne informacije u vezi Farah i Cagataya. Glumac Cagatay Ulusoy na svom Instagram profilu prati samo prijatelje sa pecanja i kolege sa kojima sarađuje, nikog više. To da je Ulusoy zapratio koleginicu Farah Zeynep Abdullah nije promaklo njihovim fanovima. Odmah su se pokrenule priče da bi njih dvoje mogli da sarađuju u ...

Farah Zeynep Abdullah uz Cagataya Ulusoya u novoj seriji?!

Iz Turske stižu interesantne informacije u vezi Farah i Cagataya.

Glumac Cagatay Ulusoy na svom Instagram profilu prati samo prijatelje sa pecanja i kolege sa kojima sarađuje, nikog više. To da je Ulusoy zapratio koleginicu Farah Zeynep Abdullah nije promaklo njihovim fanovima. Odmah su se pokrenule priče da bi njih dvoje mogli da sarađuju u seriji Yesilcam. Te priče nisu zasnovane samo na praćenju na Instagramu. Farah je jedna od omiljenih glumica režisera Cagana Irmaka i klijent Engina Aykanata. Upravo Irmak stoji iza projekta nove serije.

Glumica se trenutno pojavljuje u seriji Masumlar Apartmani, ali postoji praksa da turski glumci kombinuju rad na televiziji i na digitalnim platformama. Za sada nema potvrde ali postoje ozbiljne naznake da će tako biti i sa Farah. Da li bi voleli da gledate Cagataya i lepu glumicu zajedno na sceni? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Nova serija Kivanca Tatlituga

By: TV Exposed