Cem Yigit Uzumoglu ima još jednu strast pored glume

Cem Yigit Uzumoglu, koji je preuzeo glavnu ulogu u Netflixovoj seriji Rise of Empires Ottoman, ostavio je snažan utisak svojim veličanstvenim nastupom.

Cem Yigit Uzumoglu ima još jednu strast pored glume

Foto Credits: Haberler

Druga sezona ove turske serije, čija je prva sezona bila veoma popularna i privukla pažnju širom sveta, takođe je naišla na publiku.

Cem Yigit Uzumoglu je još jednom pokazao snažan nastup u kom je napravio ime za sebe. Poznat po svojim TV serijama i filmovima, Uzumoglu je takođe zainteresovan za drugačiju oblast umetnosti.

Glumac, koji radi i kao fotograf, ovu strast je doveo do profesionalne tačke izložbom koju je otvorio. „Pred publikom se pojavljujem ne samo kao glumac, već i kao fotograf“, rekao je glumac.

Izrazivši da je njegovo interesovanje za fotografiju počelo u srednjoj školi u intervjuu objavljenom na TV100, Uzumoglu je svoju avanturu, koju je započeo sa aparatom koji je nasledio od svog dede, doveo do profesionalne tačke tokom godina.

Fotografija i gluma

Dok je glumac izjavio da se već 15 godina bavi fotografijom, te napore podelio je sa svojim obožavaocima izložbom koju je otvorio.

Rođen u Istanbulu 1994. godine, glumac se nedavno pojavio pred svojim fanovima u filmu Karanlik Gece / Tamna noć. Među Uzumogluovim kolegama u filmu Karanlik Gece, koji se sastao sa publikom u bioskopima 28. aprila, tu su i imena kao što su Pinar Deniz, Berkay Ates, Sibel Kekilli i Taner Birsel.

Cem Yigit Uzumoglu, koji je veliku popularnost stekao serijom Rise of Empires Ottoman, pripremao se za svoju ulogu pokušavajući da razume sultana Fatiha Mehmeda, koji je osvojio Istanbul.

NOVO - Beril Pozam i Afra Saracoglu u seriji Yali Capkini - dobar primer sestrinstva ili ne?!

By: TV Exposed