Demet Ozdemir iskreno o ocu i majci!

Demet Ozdemir, poznata turska glumica i bivša plesačica, izjavila je u televizijskom programu da je želela da studira na univerzitetu, ali to nije mogla učiniti jer je morala brinuti o svojoj porodici.

Demet Ozdemir iskreno o ocu i majci!

Foto Credits: DiziCentral

Demet Ozdemir je izjavila: “Volela bih da studiram na univerzitetu i steknem magistarsku diplomu.”

Glumica, koja je morala da radi i brine o porodici još od srednje škole i koja je rano započela svoj posao, navela je da je razlog za ovu situaciju to što su joj majka i otac živeli odvojeno.

Demet, čija bi životna priča mogla biti osnova za TV seriju, privukla je pažnju odgovorom na pitanje: “U kakvoj porodici i kući ste odrasli?”.

Ozbiljna emocionalna distanca

Evo važnih detalja iz životne priče Demet Ozdemir koji bi mogli biti predmet filma:

"Živela sam u porodici u kojoj su se dve različite osobe zaljubile, venčale i imale decu. Moja majka je živela u Berlinu, a moj otac u Tavšancilu, Izmitu. Upoznali su se na odmoru, zaljubili se i venčali. Moja majka se preselila u mali grad u Izmitu. Svaki dan se suočavala sa stvarnošću. Tada sam ja došla na svet. Oboje su imali nedovršene priče. Tada su odlučili da bi bilo najbolje da se razdvoje i postanu slobodni.

Nakon što su se moji roditelji razveli, prestala sam viđati svog oca. Postojala je ozbiljna emocionalna distanca. Bila sam sa svojom majkom. Takođe sam bila malo ljuta na nju jer sam počela raditi što je pre moguće.".

NOVO - Irem Helvacioglu u seriji Kara Dut

By: TV Exposed