Fanovi Murata Unalmisa nezadovoljni zbog situacije oko serije Gulcemal

Objavljene su prve dve epizode ​​serije Gulcemal emitovane na Fox TV-u. Gledanost je od primarnog značaja za napredak projekta Gulcemal, koji ima za cilj da bude alternativna TV serija četvrtkom uveče.

Fanovi Murata Unalmisa nezadovoljni zbog situacije oko serije Gulcemal

Foto Credits: IMDB

Razlog leži u tome što kanal Fox TV u Turskoj godinama ulaže u serije, ali ne voli da drži projekte niske ocene u etru.

Pošto su gledaoci serije dobro svesni ove situacije, uvek moraju da se drže podalje od projekata koje emituje kanal. Prve dve epizode ​​serije Gulcemal, u kojoj glumi ime koje oduševljava publiku poput Murata Unalmisa, je neshvatljivo niska.

Zamislite seriju koja se emituje na veoma ambicioznom kanalu kao što je Fox TV, ima dva ambiciozna glumca kao što su Murat Unalmis i Melis Sezen, koji igraju glavne uloge, a priča je izuzetna. I pored svega toga, da li znate da druga epizoda ove serije nije bila ni među 10 najboljih programa u danu emitovanja?

Težak izazov

Brojke oko u grupama Total i ABC1 daju nadu, ali s obzirom na snagu TV serija u konkurenciji u četvrtak, razume se da je posao projekta Gulcemal težak.

Serija Gulcemal je uspela da se plasira na 12. mesto u kategoriji Total sa svojom 2. epizodom. Serija je bila 16. u grupi AB i 11. u ABC1. Drugim rečima, ovo su stope zbog kojih će zvaničnici televizije Fox čupati kosu. Kliše priče ne objašnjava baš ove niske ocene. Međutim, činjenica da se serija emituje na Fox TV-u može biti i rezultat misli publike da neće stati iza projekta bez obzira na sve.

Naravno, prema nekim gledaocima, Melis Sezen nije pravi izbor za glavnu žensku ulogu. Ima i onih koji kažu da pored Murata Unalmisa treba razmotriti još jednu glavnu žensku ulogu. Ali ni Melis Sezen ne treba potceniti, ona daje sve od sebe i zaista je kvalitetna glumica.

Istina, veoma je težak posao “gurati” seriju napred, ali kada se pogledaju niske ocene projekta Gulcemal, čini se da je njihov posao još teži.

NOVO - Sevket Coruh i serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca ponovo u centru pažnje

By: TV Exposed