Basak Gumulcinelioglu o tome zbog čega je bila ljuta na njen lik Nevu!

Igrajući lik Neve u seriji Yargi / Presuda, Basak Gumulcinelioglu sada radi na potpuno drugačijem projektu nego u romantičnim humorističnim serijama Erkenci Kus i Sen Cal Kapimi u kojima je ranije glumila i bila sjajna.

Basak Gumulcinelioglu o tome zbog čega je bila ljuta na njen lik Nevu!

Foto Credits: IMDB

Dok je serija Yargi / Presuda, koja se nedeljom uveče emituje na Kanalu D, napredovala ka finalu sezone u 34. epizodi, Basak Gumulcinelioglu je bila među istaknutim glumcima sa likom koji tumači u ovom projektu.

Glumica, koja sa uzbuđenjem istim kao prvog dana još čeka scenario serije za nastavak, igra svaku novu epizodu sa velikim uzbuđenjem i rado gleda ovu seriju na ekranu, oseća se veoma srećnom. Basak Gumulcinelioglu se dotakla grešaka lika Neve koje je prikazala na početku priče i veoma je zadovoljna transformacijom lika.

Glumica je izjavila da je bila ljuta na lik i rekla: „Volim Nevinu transformaciju. Na njenu početnu grešku, nisam zadovoljna, zameram joj. „Zašto to radiš, devojko? Stvari poput: 'Zašto si to uradila u tom slučaju? Ali volim njenu naivnost, mislim da je Neva dobra osoba. Ona je vredna žena čistog srca. Njoj je mesto u ovoj profesiji i premlada je da bi bila sudija. Zato mi se sviđa njen čvrst stav.".

Gumulcinelioglu, koja sebe definiše kao naivnu osobu i objašnjava da u ovom trenutku imaju sličnosti, dodala je da sličnosti sa Nevom ima i u pogledu napornog rada, ali ima mnogo tačaka u kojima se razlikuju.

NOVO - Gulse Birsel priprema novi projekat

By: Milt-TV Exposed