Engin Akyurek prva zvezda serije Disney Plus  digitalne platforme

Turski glumac Engin Akyurek, koji je nedavno završio snimanje filma za Netflix, sada počinje rad na seriji druge digitalne platforme. U pitanju je serija digitalne platforme Disney Plus.

Engin Akyurek prva zvezda serije Disney Plus  digitalne platforme

Foto Credits: Disney Plus

Nastavljaju se pripreme za snimanje nove serije kompanije O3 Medya i Same Film pod nazivom Kacis. Reč je o seriji koja je nastala na priči Engina Akyureka, koji je i glavni glumac u ovom projektu. Snimanje se odvija u mestu Gaziantep i jugu Anatolije. Režiser na projektu je Yagiz Alp Akaydin. Scenario piše Ali Dogancay. Celokupan glumački kadar će biti poznat veoma brzo. Najveća intriga je to ko će biti Enginov partner na sceni, tačnije koja glumica.

Glavna vest u turskim medijima je to da će serija biti emitovana na Disney Plus digitalnoj platformi. Engin Akyurek će tako postati prvi od turskih glumaca koji će raditi na ovoj digitalnoj platformi.

Podsećamo, Keren Bursin će vrlo verovatno takođe raditi na seriji platforme Disney Plus koju će producirati MF Yapim. Očigledno da ova digitalna platforma ima veoma ozbiljne planove u Turskoj.

NOVO - Sukru Ozyildiz dobio presudu protiv Endemol Medya

 By: Milt-TV Exposed