Gulse Birsel priprema novi projekat

Gulse Birsel, koja je ostvarila zapažene uloge u sjajnim projektima kao što su Avrupa Yakasi, Yalan Dunya and Jet Sosyete, donela je dobre vesti svojim fanovima. Glumica i scenaristkinja je potvrdila da je počela da radi na svom novom serijskom projektu svojim deljenjem na društvenim mrežama.

Gulse Birsel priprema novi projekat

Foto Credits: IMDB

Mnogobrojni fanovi željno iščekuju novi projekat poznate scenaristkinje i glumice Gulse Birsel.

Gulse, koja želi da učestvuje u projektima od 35-40 minuta jer kako kaže dugačke TV serije iscrpljuju i publiku, i pisca i glumicu, izjavila je u intervjuu za magazin Masa da je napisala i još uvek piše humorističku seriju od 8 epizoda, a da projekat priprema za digitalnu platformu. Dala je sledeću izjavu:

„Radiću na digitalnoj platformi. To nije sitcom kao što je predstavljeno, tako da je efekat smeha itd. u studiju, ne na stvarnim mestima. Planirana je dobra glumačka ekipa. Mislimo da će se snimati na leto. Ali trenutno sam u fazi pisanja scenarija. To je aktuelna priča. Ne mogu dati nikakve druge informacije.”.

Kako se saznalo, ona se dogovorila i sa menadžmentom digitalne platform Disney Plus, koji će 14. juna početi sa emitovanjem programa u Turskoj i pod platformom okupiti najuspešnija imena Turske. Prema informacijama koje kruže u bekstejdžu, Birsel je sa ljudima iz Disney Plus-a dogovorila da pripremi dva filma i seriju koja će trajati tri sezone.

NOVO - Evo kada počinje snimanje nove turske serije Senden Daha Guzel

By: Milt-TV Exposed