Ozcan Deniz – Ponovo u centru pažnje privatan život!

Turski glumac Ozcan Deniz se u poslednje vreme često pojavljuje u medijima. Tačnije, česti su tekstovi o njemu.

Ozcan Deniz – Ponovo u centru pažnje privatan život!

Foto Credits: Haberler

Ozcan Deniz je zaista popularan turski glumac i pevač. Medjutim, u poslednjih nekoliko meseci, pa i godina, u centru pažnje je zbog privatnog života, a ne zbog novih projekata. Nova priča koja je objavljena u Turskoj štampi se ponovo odnosi na njegov ljubavni život.

Prema pisanju turskih medija, Ozcanova majka, Kadriye nikako ne odobrava njegovu novu vezu sa mnogo mladjom devojkom. Kadriye je zabrinuta zbog toga što je njegov prethodni brak sa mladjom ženom završio veoma ružno i uz dosta „buke“.

To ipak ne sprečava Deniza da uživa u ljubavi sa čak dvadeset i četiri godine mladjom damom od njega, Samar Dagdar. Par je viđen nedavno u Nisantasi području i kako su kratko poručili njihova ljubav „cveta“.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

Ozcan Deniz iza sebe ima dva propala braka. Prvi sa Handan Deniz koji je trajao od 1991. do 2000. godine i drugi sa Feyzom Aktan koji je trajao svega 15 meseci. Par se venčao 2018., a razveo već 2019. godine. Iz tog braka ima sina Kuzeya.

Bez obzira na neodobravanje njegove majke, Ozcan nastavlja svoju vezu sa mladjom devojkom. Ukoliko ovako nastave, ne bi bilo iznenadjenje da svoju vezu ozvaniče brakom.

Ko zna, možda za glumca to bude treća sreća...

NOVO - Poznato kada se završava serija Sadakatsiz / Neveran

By: Milt-TV Exposed