Poznato kada se završava serija Sadakatsiz / Neveran

Turska serija Sadakatsiz / Neveran ima veliku bazu fanova širom sveta. Stigle su i informacije o kraju, odnosno finalu ove turske serije.

Poznato kada se završava serija Sadakatsiz / Neveran

Foto Credits: IMDB

Mediji u Turskoj preneli su vest o završetku serije Sadakatsiz / Neveran. Prema njihovom pisanju, do kraja ovog projekta je ostalo još 10 epizoda. Odnosno, finale serije će biti u epizodi 60.

Podsećamo, u pitanju je turska adaptacija serije Dr Foster, koja pripada žanrovima drame i trilera. Dr Foster je britanska serija koja je emitovana 2015. godine, a postoji i druga verzija iste serije pod nazivom A Woman Scorned koja je emitovana na BBC-iju 2017. godine.

Premijera turske serije Sadakatsiz / Neveran je bila 7. oktobra 2020. godine. Na poziciji režisera se nalazi Neslian Yesilyurt. U toku je emitovanje druge sezone projekta.

Radnja ove turske televizijske serije prati Asyu (Cansu Dere) koja je 37-godišnja doktorica opšte prakse i pomoćnica direktora u bolnici u kojoj radi. Ona ima zaista uspešnu karijeru i naizgled savršen život sa suprugom Volkanom (Caner Cindoruk) i sinom Alijem (Alp Akar) koji je još uvek tinejdžer. Asya je napustila rodni Izmir da bi se udala za svog supruga. Nikad se nije kajala zbog svoje životne odluke sve dok ne počne sumnjati da njen suprug ima aferu.

Volkan odaje utisak savršenog porodičnog čoveka, ponaša se zaista odgovorno i pažljivo. Vodi malu arhitektonsku firmu u kojoj i radi kao arhitekta. Iako voli suprugu, odaje se neverstvu i započinje vanbračnu vezu.

Asya ima puno poverenje u svog supruga. Međutim, ona počne sumnjati u njega kad na njegovom šalu pronađe plavi pramen kose. Asya se svim silama pokušava odupreti sumnji u voljenog čoveka, ali ne može se suzdržati od lošeg osećaja koji ima u svom srcu. Stoga ona pokušava istražiti svog supruga. Tu rasplet ove turske serije tek počinje.

Uloge u seriji imaju još Eren Vurdem ( kao Mert), Yeliz Kuvanci (Bahar), Olcay Yusufoglu (Serap), Nazli Bulum (Nil), Gozde Seda Altuner (Gonul), Emir Tarik Tekin (Selcuk), Alp Akar (Ali) i drugi.

Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Medyapim a emituje na televizijskom Kanalu D.

NOVO - Počelo snimanje serije Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna

By: Milt-TV Exposed