Berk Atan otkrio kada će biti finale sezone serije Gonul Dagi

Turski glumac Berk Atan viđen je juče u Zorlu šoping centru. Tom prilikom dao je kratak intervju prisutnim predstavnicima medija.

Berk Atan otkrio kada će biti finale sezone serije Gonul Dagi

Atan je govorio o snimanju i kraju sezone serije Gonul Dagi. Glumac je istakao da će prvih deset dana potpunog karantina u Turskoj raditi na poslednje dve epizode serije Gonul Dagi, barem kada je u pitanju ova sezona. Tada će cela ekipa otići na odmor i ostatak karantina boraviti u svojim domovima. Berk Atan je poručio i da se nada da se niko više neće zaraziti koronavirusom i da će snimanje proteći u najboljem mogućem redu.

Serija „Planina Gonul“ je anadolska priča o trojici rodjaka koji, uprkos svim preprekama koje se nalaze pred njima, pokušavaju ostvariti svoje skoro nemoguće snove. Priča o iskrenim i srčanim osobama, koje se bore za svoju ljubav, snove, nadanja i neostvarene želje. Serija koja otkriva prave životne vrednosti, porodične veze i najčistije ljubavi. Priča koja opisuje živote anadolske dece. Radnja se odvija u srcu Anadolije, a prožeta je nezaboravnom ljubavi između dvoje mladih, Tanera i Dilek, koja datira još od njihovog detinjstva. Serija koja će vrlo brzo osvojiti vaša srca jer govori o ljudskim vrednostima i osećanjima, koje u današnjici nažalost sve više prelaze u drugi plan.

Sve epizode turske serije Gonul Dagi sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Evo kada će biti finale turske serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: Milt-TV Exposed