Su Burcu Yazgi Coskun o svom liku Asiye i seriji Kardeslerim

Dok serija Kardeslerim / Moja braća nastavlja da se emituje na ATV TV-u subotom uveče, privlači veliku bazu fanova kako u Turskoj, tako i u inostranstvu.

Su Burcu Yazgi Coskun o svom liku Asiye i seriji Kardeslerim

Foto Credits: Haberler

Mladi glumci serije beleže sve veće uspehe i njihova popularnost raste iz dana u dan. Jedno od ovih imena je Su Burcu Yazgi Coskun, koja igra lik Asiye.

U prve dve sezone, ljubavna priča likova Doruk i Asiye je toliko duboko uticala na publiku da su Onur Seyit Yaran i Su Burcu Yazgı Coskun iznenada postali popularni. Na društvenim mrežama je vladala velika pomama oko oznake AsDor, a sa početkom treće sezone serije, ovo “ludilo” je ponovo počelo da se pojavljuje.

Stotine hiljada tvitova se dele, a likovi Asiye i Doruk se šire širom sveta. Naravno, ova situacija sa sobom nosi brzu popularnost dvoje mladih glumaca. Za one koji se pitaju šta će se desiti sa Asiye u trećoj sezoni serije Moja braća, Su Burcu Yazgi Coskun dala je neke naznake.

Kao što je poznato, porodica Eren izašla je iz siromaštva i napravila korak ka bogatstvu. Možemo videti bogato stanje porodice Eren u trećoj sezoni, ali Su Burcu je izrazila tvrdnju da ova situacija neće promeniti Asiye.

Glumica je rekla: „Asiye je jedini lik u seriji kog bogatstvo ne može da promeni. Ne znam za ostale likove, ali ne mislim da će njen odnos sa rođacima, Dorukom ili bratom ikada promeniti. Novac ne može da promeni Asiye.”.

NOVO - Demet Ozdemir iznenadila priznanjem

By: TV Exposed