Su Burcu Yazgi Coskun jeste mlada ali je pred kamerama već 12 godina!

Su Burcu Yazgi Coskun, koja je osvojila srca svojim likom Asiye u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, i dalje je jedna od najzastupljenijih glumica na društvenim mrežama uz vetar projekta koji traje već 3. godine.

Su Burcu Yazgi Coskun jeste mlada ali je pred kamerama već 12 godina!

Foto Credits: Internet Haber

Su Burcu Yazgi Coskun već dugo nije pala sa prvog mesta u istraživanju „najpopularnije turske glumice na društvenim mrežama”, što je rezultat popularnosti mladih u seriji, gde otkriva svoju mladalačku energiju.

Mlada glumica, koja je takođe napredovala kroz veoma uspešan proces sa svojim partnerom Onurom Seyitom Yaranom, vrhunac popularnosti dostigla je još u adolescenciji.

Najvažniji razlog zašto je Su Burcu tako udobno pred kamerom i sposobna da ide napred bez gubitka popularnosti koju je postigla jeste to što je bila pred kamerom u veoma mladoj dobi.

Pred kamerama sa 6 godina

Su Burcu Yazgi Coskun rođena je 2005. godine, a kameru je “upoznala” 2011. godine, sa svega 6 godina. Coskun je objasnila važnost započinjanja karijere u ranoj mladosti za nju u svom Youtube ćaskanju za novine Sabah:

„Bilo je poteškoća, tako je u svim poslovima. Mislim da to nije specifično za ovu industriju. I ja sam počela rano, što mi je pomoglo. S jedne strane, nisam se našla u nečemu. Nisam kao riba van vode. Zaista sam videla da mi je rano pokretanje u industriji toliko pomoglo da u smislu glume… Na primer, za balerine je važno da balet počnu male. Njihova tela dobijaju oblik prema baletu. Mnogo mi je pomoglo da rano počnem da glumim. To je takođe mnogo doprinelo mom karakteru, mom ličnom životu. Nikada sebi nisam crtala tako čvrste linije. Naučila sam da gledam kroz širi prozor. Bila sam u ovom poslu. Iako je bilo veoma teško, dalo mi je mnogo stvari.”.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Sarp Apak o televiziji i serijama

By: TV Exposed