Kubikay Aka - Vreme je za odmor

Turski glumac Kubilay Aka vidjen je na predstavi u kojoj nastupa njegov prijatelj Erkan Kolcak Kostendil. Glumac je nakon nje dao i novi kratak intervju novinarima koji su se našli na ovom dogadjaju.

Kubikay Aka - Vreme je za odmor

Foto Credits: Haberturk

Kubilay Aka je govorio o svom poslu. Kako je istakao trenutno odmara. Nakon nekoliko serija, došlo je vreme za malu pauzu i odmor. Ipak i tokom pauze on čita ponudjene scenarije za nove projekte.

Kako je rekao, zaista ne žuri sa donošenjem odluke. Ima želju da pronadje scenario i lik koji će mu potpuno odgovarati. Glumac je dodao i da se nada da će njegov naredni projekat potrajati malo duže.

Podsećamo, Kubilay Aka je nedavno radio na seriji Cam Tavanlar | Stakleni plafoni, koje je brzo prekinuta zbog niskog rejtinga. Nedavno se pojavio i u drugoj sezoni serije Ask 101 | Ljubav 101. U tom projektu je glumio Kerema.

Najpoznatiji je i dalje po ulozi Celasuna u seriji Cukur. U dosadašnjoj glumačkoj karijeri je radio na trinaest projekata. Ostaje da u narednom periodu vidimo koja će to biti nova serija ovog talentovanog glumca.

NOVO - Rimejk turske serije Olene Kadar ostvaruje zapažene rezultate

 By: Milt-TV Exposed